WIJDEWORMER - Jong AZ heeft maandagavond een punt weten te pakken tegen De Graafschap. Beide ploegen hadden bij winst aansluiting met de top van de Keuken Kampioen Divisie kunnen krijgen. In Wijdewormer eindigde het echter in 2-2.

Lange tijd leek het een prima avond voor de "Superboeren" te worden, want een schitterende treffer van Arjen van der Heide zorgde voor de voorsprong voor de gasten.

Diep in de tweede helft ging het in een tijdsbestek van een minuut echter helemaal mis voor de ploeg van trainer Jan Vreman. Kees Smit scoorde de gelijkmaker en in de volgende aanval maakte Elijah Dijkstra op fraaie wijze de 2-1 voor Jong AZ van trainer Leeroy Echteld. Vreman bracht routine in zijn voorhoede, door Ralf Seuntjens en Mimoun Mahi in het veld te brengen. Dat bracht succes, want via Seuntjens werd Mahi gevonden die van dichtbij een gelijkspel veilig kon stellen.